Get 13 små snit (Danish Edition) PDF

By Martin Prehn

En gyser-antologi med tretten små historier, der sammen danner en samlet fortælling om et kommende skisme for menneskeheden.

Show description

Read or Download 13 små snit (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Download e-book for iPad: Holger og Marie (Danish Edition) by Kirsten Gro

Holger og Marie- historier fra en lille byForfatteren har som aktivt medlem af lokalsamfundet på Nordfyn oplevet mange sjove episoder og lagt øre til en del snak og anekdoter. Det er disse oplevelser der udgør inspirationskilden til denne bog:Vi møder et ældre ægtepar med en købmandshandel, den stive Holger og den geskæftige Marie.

Get Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste PDF

'Sofus og Sofia filosoferer' er en rigtig 'bedsteforældrebog' til højtlæsning for de mindste, hvor der lægges op til snakke om alt mellem himmel og jord. Bogen handler om søskendeparret Sofus og Sofia. Vi følger hverdagen sammen med deres mor og a ways. De mange hverdagssituationer giver anledning til spørgsmål af typen: Hvordan kan guy tegne noget, som ikke findes?

Read e-book online Anmeldelse: Vi er skuespillere for Gods sake... (Danish PDF

Med den slags ord er vi ganske enkelt forpligtede til at være mere finish mennesker, vi er Thalias Tjenere, vi er skuespillere for Gods sake. Anmeldelse handler om teater og Olivia. Olivia er en pige med lav vægt og et endnu lavere selvværd. Til gengæld har hun høje ambitioner og endnu højere tanker om teatret som helhed og Shakespeare i særdeleshed.

Additional resources for 13 små snit (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

13 små snit (Danish Edition) by Martin Prehn


by Joseph
4.2

Rated 4.80 of 5 – based on 26 votes