Download e-book for iPad: Bliv ven med dine skyggesider: - og skab fredfyldte by Lone Lund Jørgensen

By Lone Lund Jørgensen

"Bliv ven med dine skyggesider" er en hjertevarm og inspirerende bathroom for alle, der ønsker at blive klogere på sig selv og sine relationer, og forvandle uønskede skyggesider til indre ro og autentisk styrke.

Møder du den samme style igen og igen?
Kan dit barn gang på gang bringe dig op i det røde felt?
Føler du dig ikke værdsat og respekteret af din chef?
Er din accomplice naked indimellem alt for egoistisk?
Eller er du naked træt af, at dine venner altid kommer for sent?

Hvis du bruger en masse energi på dine relationer, uden at noget rigtigt ændrer sig, er det sandsynligvis dine egne skyggesider, der er på spil. Skyggesider er det, vi ikke kan acceptere hos os selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre. I det øjeblik du erkender og accepterer din skygge, frigøres der energi i dit liv og dine relationer.

I en kærlig og ligefrem tone tager forfatteren Lone Lund Jørgensen dig med på en rejse ind i kyggernes forunderlige univers. Gennem autentiske og tankevækkende eksempler introduceres du til den kraftfulde Skyggeproces, som er en enable og enkel metode til at se og forvandle dine egne skyggesider.

Show description

Read Online or Download Bliv ven med dine skyggesider: - og skab fredfyldte relationer! (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Holger og Marie (Danish Edition) - download pdf or read online

Holger og Marie- historier fra en lille byForfatteren har som aktivt medlem af lokalsamfundet på Nordfyn oplevet mange sjove episoder og lagt øre til en del snak og anekdoter. Det er disse oplevelser der udgør inspirationskilden til denne bog:Vi møder et ældre ægtepar med en købmandshandel, den stive Holger og den geskæftige Marie.

Download PDF by Knud Strandby Thomsen: Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste

'Sofus og Sofia filosoferer' er en rigtig 'bedsteforældrebog' til højtlæsning for de mindste, hvor der lægges op til snakke om alt mellem himmel og jord. Bogen handler om søskendeparret Sofus og Sofia. Vi følger hverdagen sammen med deres mor og a ways. De mange hverdagssituationer giver anledning til spørgsmål af typen: Hvordan kan guy tegne noget, som ikke findes?

Read e-book online Anmeldelse: Vi er skuespillere for Gods sake... (Danish PDF

Med den slags ord er vi ganske enkelt forpligtede til at være mere finish mennesker, vi er Thalias Tjenere, vi er skuespillere for Gods sake. Anmeldelse handler om teater og Olivia. Olivia er en pige med lav vægt og et endnu lavere selvværd. Til gengæld har hun høje ambitioner og endnu højere tanker om teatret som helhed og Shakespeare i særdeleshed.

Additional info for Bliv ven med dine skyggesider: - og skab fredfyldte relationer! (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Bliv ven med dine skyggesider: - og skab fredfyldte relationer! (Danish Edition) by Lone Lund Jørgensen


by John
4.5

Rated 4.71 of 5 – based on 26 votes