Download PDF by Karsten Hynkemejer: Brændt barn fryser (Danish Edition)

By Karsten Hynkemejer

Jeg elskede livet. Elskede verden. For mig var der ingen farer. Mine forældre var kærlige og hengivende om finish min a long way var en travl for-retningsmand. Vi havde et lille rækkehus, bil og var et lille trekløver. Jeg fik en lille-søster. Vi flyttede til et stort nyt parcelhus i en lille via. Og min mor kunne, efterhånden som min a long way kravlede op advert den jobmæssige rangstige, selv bestemme om hun ville arbejde eller ej og hvor meget. males med et var det hele ikke idyl mere.

Min mor, lod mig udføre svære huslige opgaver. Mor mente jeg var en slem dreng og jeg skulle straffes for det. Til at begynde med var det skammekrogen eller smæk. I starten var det med var det med hånden, senere udviklede det sig til redskaber som bøjler, grydeskeer, bælter og hvad der ellers lige var ved hånden. Og ydmygelserne ville ingen ende tage. Til sidst troede jeg selv på det og jeg fandt mig stil-tiende i min mors mishandlinger.

"Brændt barn fryser" er historien om børne-mishandling af groveste karakter – fortalt af barnet selv.

Show description

Read Online or Download Brændt barn fryser (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Holger og Marie (Danish Edition) - download pdf or read online

Holger og Marie- historier fra en lille byForfatteren har som aktivt medlem af lokalsamfundet på Nordfyn oplevet mange sjove episoder og lagt øre til en del snak og anekdoter. Det er disse oplevelser der udgør inspirationskilden til denne bog:Vi møder et ældre ægtepar med en købmandshandel, den stive Holger og den geskæftige Marie.

Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste by Knud Strandby Thomsen PDF

'Sofus og Sofia filosoferer' er en rigtig 'bedsteforældrebog' til højtlæsning for de mindste, hvor der lægges op til snakke om alt mellem himmel og jord. Bogen handler om søskendeparret Sofus og Sofia. Vi følger hverdagen sammen med deres mor og a long way. De mange hverdagssituationer giver anledning til spørgsmål af typen: Hvordan kan guy tegne noget, som ikke findes?

Download e-book for kindle: Anmeldelse: Vi er skuespillere for Gods sake... (Danish by Lars Thelonius

Med den slags ord er vi ganske enkelt forpligtede til at være mere finish mennesker, vi er Thalias Tjenere, vi er skuespillere for Gods sake. Anmeldelse handler om teater og Olivia. Olivia er en pige med lav vægt og et endnu lavere selvværd. Til gengæld har hun høje ambitioner og endnu højere tanker om teatret som helhed og Shakespeare i særdeleshed.

Additional resources for Brændt barn fryser (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Brændt barn fryser (Danish Edition) by Karsten Hynkemejer


by Anthony
4.5

Rated 4.23 of 5 – based on 26 votes