Read e-book online Camino: Vandring og forandring (Danish Edition) PDF

By Lone Klint Grønbæk

Camino - Vandring og forandring. Denne bathroom er en usminket og autentisk beretning om at drage alene afsted på 800 kilometers pilgrimsvandring i det omskiftelige nordspanske terræn. Gennem detaljerede rejsebreve og billeder inviteres læseren med på en spændende rejse og får et klart indblik i livet som nutidig pilgrim. Beretninger om nætter på sovesale, genstridige vabler, naturens kræfter og især portrætter af medpilgrimme, krydrer bogen.
Bogens forfatter, Lone Klint Grønbæk, deler hudløst ærligt, såvel sin ydre, som sin indre rejse. Du indvies i, hvordan en lille sten kan føre til forløsning og hvordan en indre kamp, gennem 30 begivenhedsrige dage, langsomt og sikkert transformeres til uovervindelig kærlighed og tillid til sig selv og livet.
Endvidere får du indblik i, hvordan livet kan komme til at hænge sammen igen, netop som håbet er mere usigtbart finish bjergtoppene i morgendisen. Bogen handler, i al sin enkelhed, om at gå sin egen vej, for at finde sig selv og komme videre, som et helt menneske.

Show description

Read Online or Download Camino: Vandring og forandring (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for iPad: Holger og Marie (Danish Edition) by Kirsten Gro

Holger og Marie- historier fra en lille byForfatteren har som aktivt medlem af lokalsamfundet på Nordfyn oplevet mange sjove episoder og lagt øre til en del snak og anekdoter. Det er disse oplevelser der udgør inspirationskilden til denne bog:Vi møder et ældre ægtepar med en købmandshandel, den stive Holger og den geskæftige Marie.

Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste by Knud Strandby Thomsen PDF

'Sofus og Sofia filosoferer' er en rigtig 'bedsteforældrebog' til højtlæsning for de mindste, hvor der lægges op til snakke om alt mellem himmel og jord. Bogen handler om søskendeparret Sofus og Sofia. Vi følger hverdagen sammen med deres mor og some distance. De mange hverdagssituationer giver anledning til spørgsmål af typen: Hvordan kan guy tegne noget, som ikke findes?

Download PDF by Lars Thelonius: Anmeldelse: Vi er skuespillere for Gods sake... (Danish

Med den slags ord er vi ganske enkelt forpligtede til at være mere finish mennesker, vi er Thalias Tjenere, vi er skuespillere for Gods sake. Anmeldelse handler om teater og Olivia. Olivia er en pige med lav vægt og et endnu lavere selvværd. Til gengæld har hun høje ambitioner og endnu højere tanker om teatret som helhed og Shakespeare i særdeleshed.

Additional info for Camino: Vandring og forandring (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Camino: Vandring og forandring (Danish Edition) by Lone Klint Grønbæk


by Donald
4.0

Rated 4.68 of 5 – based on 38 votes