Pia Chartell's Sandheden om dit parforhold: Til døden os skiller (Danish PDF

By Pia Chartell

"Gift Dig, Du vil fortryde det. reward Dig ikke, Du vil også fortryde det."

Sådan skrev forfatteren Ludvig Holberg (født 1664). En bastant udmelding, males som i virkeligheden handler om, at uanset, om vi vælger at leve sammen med en individual eller ej, har det nogle konsekvenser for vort liv.
Vælger vi ægteskabet, behøver det puppy ikke at ende med en fortrydelse. Heller ikke, hvis det ender med en skilsmisse. For vi kan selv bestemme, hvordan vort samliv skal være. Både lower than og efter forholdet. Hemmeligheden er at tage ansvar for take a seat eget liv og bryde mønstre.
"Sandheden om dit parforhold" er skrevet af Pia Chartell, der som alle andre har oplevet ægteskabet på godt og ondt. At hun også har prøvet en skilsmisse er kun en styrkelse af bogens indhold. Du får ikke naked hendes inner most erfaringer, males også professionelle råd og vejledning.
Med hendes kloge indsigt vil du opdage, at selv et dårligt forhold kan forvandles til et dejligt samvær, males også, at en skilsmisse ikke behøver at betyde farvel til et nyt, fremtidigt forhold.
Betragt indholdet som en advisor til et bedre liv, der i kombination med de indlagte checklister og øvelser gør denne bathroom til et effektivt parværktøj, som kan bruges - og repeteres igen og igen.

Show description

Read or Download Sandheden om dit parforhold: Til døden os skiller (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Holger og Marie (Danish Edition) - download pdf or read online

Holger og Marie- historier fra en lille byForfatteren har som aktivt medlem af lokalsamfundet på Nordfyn oplevet mange sjove episoder og lagt øre til en del snak og anekdoter. Det er disse oplevelser der udgør inspirationskilden til denne bog:Vi møder et ældre ægtepar med en købmandshandel, den stive Holger og den geskæftige Marie.

New PDF release: Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste

'Sofus og Sofia filosoferer' er en rigtig 'bedsteforældrebog' til højtlæsning for de mindste, hvor der lægges op til snakke om alt mellem himmel og jord. Bogen handler om søskendeparret Sofus og Sofia. Vi følger hverdagen sammen med deres mor og a ways. De mange hverdagssituationer giver anledning til spørgsmål af typen: Hvordan kan guy tegne noget, som ikke findes?

Download e-book for iPad: Anmeldelse: Vi er skuespillere for Gods sake... (Danish by Lars Thelonius

Med den slags ord er vi ganske enkelt forpligtede til at være mere finish mennesker, vi er Thalias Tjenere, vi er skuespillere for Gods sake. Anmeldelse handler om teater og Olivia. Olivia er en pige med lav vægt og et endnu lavere selvværd. Til gengæld har hun høje ambitioner og endnu højere tanker om teatret som helhed og Shakespeare i særdeleshed.

Extra resources for Sandheden om dit parforhold: Til døden os skiller (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Sandheden om dit parforhold: Til døden os skiller (Danish Edition) by Pia Chartell


by Brian
4.3

Rated 4.54 of 5 – based on 30 votes